S obzirom da Millu Jovovich dugo nismo videli u medijima, znali smo da nam nešto veliko sprema.

Milla je mesecima unazad bila veoma predana svom poslu, te je nedavno obavestila svoje fanove da je u potpunosti završeno snimanje novog filma, akcionog trilera "Resident Evil: The Final Chapter".

Samim tim, na redu su usledile promotivne aktivnosti, a prvi grad izabran za svetsku premijeru je bio Tokio, u kome se glumica pojavila sa svojim mužem i devetogodišnjom ćerkom, koja se takođe pojavljuje u ovom ostvarenju. 

Duo koji čine mama i ćerka se odlično zabavljao cele večeri, a osim perfektno oblikovane figure, i velikog osmeha koji nije skidala sa lica, Milla nam je predstavila i raskošnu Elie Saab kreaciju- koja nas je ostavila bez daha.

Na sledećoj strani pogledajte najnovije izdanje lepe Mille...

PageBreak

Pored ćerke koja je pokupila sve simpatije, glavna zvezda večeri je svakako bila američka glumica koja se pojavila u skupocenoj haljini libanskog dizajnera iz kolekcije jesen/zima za 2016. godinu.

Milla je imala svoj pravi modni momenat, kada je zakoračila na crveni tepih u plišanoj haljini neobične bordo-ljubičaste boje koja poseduje dubok dekolte, i još dublji prorez. 

Foto: Instagram / okmagazine_ru

Zgodnoj Milli je ova seksepilna kreacija sjajno stajala, a svetlucavi ukrasni detalji na ramenu i struku su učinili njen izgled još glamuroznijim.

Foto: Instagram / combinarvestir

Kako smo i spomenuli haljina libanskog dizajnera Elie Saaba je prikazana na haute couture reviji u Prizu, u okviru predstavljanja njegove jesen/zima kolekcije za 2016. godinu.

Foto: Profimedia

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/