Farmerice spadaju u omiljeni odevni komad mnogih žena, a to najbolje dokazuju poznate holivudske dame koje često glam haljine menjaju za dobar jeans.

Razlog? Njegova praktičnost i laka uklopljivost- sa svim stilovima!

Iako obožavamo farmerice da uparujemo sa crop topovima i čipkanim majicama, moramo da priznamo da nam zimska varijanta jeansa- u verziji sa kaputom, moto jaknom, džemperima i čizmama, možda i najinspirativnija.

Kombinujući ove komade na najjednostavniji način možemo da postignemo autentičan outfit, koji se zasniva na slojevitosti.

Kako biste ovladali ovim trikovima rešili smo da vam predstavimo najbolje outfite manekenki i blogerki.

Na sledećoj strani pogledajte kako poznate dame nose jeans ove sezone...

PageBreak

Modna ikona, kako je često nazivaju mediji, poznata blogerka Olivia Palermo verni je fan jeansa, te je često možemo videti u ležernim farmericama. Ipak, ona se nikada ne odriče visokih štikli što nam je dokazala i ovim stajlingom. Atraktivna Italijanka je ove sezone ponela iscepani jeans ravnih nogavica koji je uklopila sa crnom rolkom, drap kaputom od krzna i kratkim čizmicama u kombinaciji oker i maslinaste boje.

Foto: Profimedia

Alessandra Ambrosio je još jedna dama koja poznaje moć dobrog jeansa, te on čini osnovu većine njenih odevnih kombinacija. Ove sezone svoj omiljeni par je uklopila sa belom rolkom i crnim blejzerom sa ukrasnim detaljima u zlatnoj boji. Lepa manekenka svoj look nadogradila je čizmicama i torbom izrađenim od kvalitetne crne kožne. 

Foto: Profimedia

Na daleko zabavniji način članica Victoria's Secreta Romee Strijd poigrala se materijalima i teksturama, te je ponela jedan zanimljiv i veoma efektan outfit. Ona je crni jeans sa iscepanim delovima uklopila sa čipkanom bluzom i bundicom od krzna.

Foto: Profimedia

Na sledećoj strani pogledajte naredna tri outfita...

PageBreak

Za razliku od nje, manekenka Bella Hadid je ponela jednu minimalističku odevnu kombinaciju koja izgleda veoma moćno. Uz crnu rolku i farmerice sa nitnicama, Bella je iskombinovala prelep crni kaput, koji svojim jednostavnim krojom podseća na produžen blejzer sa dva džepa. Crne čarapa-čizme i kožna torba bili su odličan izbor aksesoara. 

Foto: Profimedia

Američka manekenka koja radi za poznati brend veša Victoria's Secret, Martha Hunt, na vešt način je uklopila svoj tamni jeans sa crnim dugačkim čizmicama, čime je vizuelno izdužila svoju figuru. Kako bi učinila svoju kombinaciju privlačnijom, atraktivna manekenka je uz farmerice uklopila belu bluzu na vezivanje i statement camel kaput sa zvonastim rukavima.

Foto:Instagram / marthahunt

Američka glumica Kate Bosworth obožava da prati trendove, a ove sezone su joj omiljene denim kilote. Za razliku od mnogih dama koje biraju popularne modele sa širokim nogavicama, ona je izabrala ženstveniji, blago zvonast kroj jeansa koji poseduje efektan šnir. Nama se posebno sviđaju njeni aksesoari, svilena marama, čizmice na pertlanje i kožna jakna koja daje dozu grunge stila. 

Foto: Profimedia

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/