Napuštajući hotel u kom je odsela, Victoria je uslikana u kariranim pantalonama iz svoje sportsko-elegantne Pre-Fall 2017 kolekcije koju je pre neki dan predstavila modnom svetu u showroom-u koji se nalazi u londonskoj četvrti Chelsea.

Ovaj veoma zanimljiv komad britanska dizajnerka je uklopila uz krupno pletenu snežnobelu rolku, glomazne naočare, clutch torbicu u braon boji, i špicastim atraktivnim cipelama koje su takođe ‘must have’ komad iz njene najnovije kolekcije.

Dizajnerka i bivša članica Spice girls grupe je poznate po testiranju nosivosti svoje garderobe pre nego što ih pusti u prodaju. Svoj potez spajanja nespojivog opravdala je rekavši: Postoji mnogo boja koje su uklopljene u jednu celinu što je po meni veoma sveže i veoma inovativno.

Još jednom, Posh devojka je učvrsnula svoj glamurozan kamen temeljac u modnoj industriji i opravdala svoj status u eminentnim modnim krugovima.

Tekst: Nemanja Lalatović

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/