Mesto u koje bismo se transportovali istog trenutka- Pariz!

Upravo tamo se nalaze anđeli Victoria's Secreta koji se polako pripremaju za spektakularnu reviju, ali i legendarne glumice koje krase Pirelli kalendar za 2017. godinu.

Glavni razlog okupljanja glumica u francuskom prestonici je bila glamurozna večera, organizovana u čast objavljivanja i promocije Pirellija koji je, sudeći prema prvim komentarima, nadmašio sva očekivanja.

Tako su se na jednom mestu našle najveće ikone filma, poput Ume Thurman, Julianne Moore, Nicole Kidman, Helen Mirren, Robin Wright i Charlotte Rampling koje su na jednom mestu demontrirale kako je najlepša lepota ona zrela, iskusna, ogoljena, prirodna.

Iako je ove večeri svaka od njih blistala onim posebnim holivudskim sjajem, ubedljive zvezde večeri su bile Nicole, Helen i Uma- koje su iznele najraskošnije kreacije.

Na sledećoj strani pogledajte njihova sjajna izdanja...

PageBreak

Australijska glumica Nicole Kidman izgledala je senzacionalno u maksi metalik haljini uz Armani Privé couture kolekcije za jesen 2016. Elegantna haljina je pratila njenu liniju, a zanimljive trake i prorezi su nam otkrili njene negovane ruke i leđa, dok su je svetlucavi detalji učinili još izazovnijom. Uz ovu kreaciju, Nicole je odabrala da ponese crne salonke, srebrnu torbicu i nakit koji je bio zadužen za efekat glama.

Foto: Profimedia

Među Oskarovkama, posebnu pažnju izazvalo je pojavljivanje Helen Mirren koja je oduševila sveprisutne svojim damskim izdanjem. Crna haljina od pliša je odlično stajalo poznatoj glumici, koja je poznata kao ljubitelj klasičnih odevnih kombinacija. Ipak, ova prelepa toaleta se izdvojila efektnim svetlucavim ukrasnim detaljima na dekolteu i rukavima, kao i prorezom na haljini koji je stvorio efekat šlepa.

Foto: Profimedia

Uma Thurman je takođe plenila pažnjom svojim izgledom na red carpetu, i zaista niko nije mogao da odoli njenoj eleganciji i šarmu. Tarantinova muza, kako je mnogi znaju, blistala je u raskošnoj modro plavoj plise haljini koja je svom svojom težinom padala do poda. Iako poprilično zatvorena, ova kreacija je u prvi plan istakla Umine zanosne obline, po kojima je glumica prepoznatljiva.

Foto: Profimedia

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/