Nakon što je početkom meseca išla na poslovno putovanje u Kinu, o čemu nas je redovno izveštavala na svom Instagram profilu, modna dizajnerka je rešila da poslednje dane novembra provede u Engleskoj.

Razlog za to su mnogobrojne obaveze oko modnog brenda, vreme za porodicu, kao i svakodnevna IT londonska dešavanja, koja ne mogu da prođu bez ove zvezde.

Iako ne previše glam, Black Friday je svakako događaj koji je izmamio mnoge fashion dame iz kuće, a među njima i Victoriju Beckham.

Ovaj omiljeni dan među kupoholičarkama, koji nudi velike popuste u radnjama, bio je idealan za šetnju londonskim ulicama.

Tako smo primetili Vicky u glavnom gradskom kvartu, kada je nosila jednu efektnu i kul odevnu kombinaciju koja se zasniva na glavnom trendu sezone: sleepwearu!

Na sledećoj strani pogledajte outfit Victorije Beckham...

PageBreak

Svilena pidžama, u Victorijinoj izvedbi postaje veoma trendi kostim- savršen za sve dnevne i večernje prilike. 

On se sastoji iz gornjeg dela nalik blejzeru i donjeg dela ravnih nogavica, koji su nadograđeni neobičnim zelenim trakama i motivima koji daju dozu šika ovom stajlingu.  

Vicky je svoj outfit uklopila jednostavne salonke na špic torbu preko ramena, i naočari- kao nezaobilazan aksesoar po kome je ona prepoznatljiva. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/