Multitalentovana zvezda Jennifer Lopez se pojavila na tradicionalnoj sedamnaestoj dodeli nagrada Latin Grammy u Las Vegasu, događaju koji već godinama redovno posećuje.

(5 stvari koje niste znali o Jennifer Lopez)

Ovog puta,ona je po prvi put imala nastup na stejdžu koji je bio veoma zapažen, ali ono o čemu mediji ne prestaju da pišu je njena raskošna odevna kombinacija, koja je podigla atmosferu do maksimuma.

Već na samom crvenom tepihu, J. Lo je izazvala gomilu pozitivnih komentara na račun njenog izgleda, kao i izbora kreacije za ovaj event.

Pevačica i glumica je i ovog puta poverenje ukazala libanskom dizajneru Zuhairu Muradu, te je ponela fantastičan kombinezon iz njegove couture kolekcije za zimu 2016.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Jennifer Lopez...

PageBreak

Četdesetsedmogodišnja glumica je oduzimala dah u kombinezonu optočenim šljokicama i čipkom, koja je prekrivala liniju vrata, rukave, i nogavice. Ipak, posebni efekat seksepila su dali atraktivni, vešto umetnuti, prozirni delovi materijala na predelu dekoltea. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/