Ne prođe mnogo a da poznata glumica, i jedna od najbolje odevenih dama u Holivudu, ne zablista na crvenom tepihu.

Sada kada su prošle mnogobrojne obaveze oko snimanja, pa kasnije i promocije serije "Divorce", koja se trenutno emituje na televiziji širom sveta, Sarah je spremna da se opusti, te da uživa u svim čarima koje joj pruža njen posao.

Ovog puta, američka glumica se odazvala pozivu za premijeru filma "Rules don't apply", koja se odigrala u popularnom TCL Chinese Theatre, u Los Anđelesu.

Sarah je za ovu priliku imala spremnu odevnu kombinaciju, koju sa slobodom možemo nazvati "dobitnom", jer mediji ne prestaju da pišu o njenom odličnom izgledu.

Osim besprekorne elegancije, po kojoj je glumica već poznata, ona je mnoge oduševile izborom svoje toalete, koja neodoljivo podseća na stil Carrie Bradshaw, glavne junakinje serije "Sex and the City."

Na sledećoj strani pogledajte kako izgleda najnovije izdanje glumice...

PageBreak

Dok su se polako okupljale poznate zvanice, Sarah je sve vreme pozirala sa svojim suprugom na crvenom tepihu, a osim sigurnog držanja nismo mogli da ne primetimo prelepu kreaciju.  

Sarah je blistala u maksi crnoj čipkastoj haljini koja poseduje duge prozirne rukave, izrađene od istog materijala, kao i neobičan izrez koji ističe dekolte. Ova damska haljina se od struka na niže glamurozno širi.

Posebno su zanimljivi aksesoari koji su uspeli da razbiju monotoniju: metalna ogrlica u obliku srca i srebrne cipele visokog sjaja.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/