Izgleda da raskošna venčanja u krugu naftnih ruskih magnata polako, ali sigurno postaju pravilo. Neki standard! 

Ukoliko se osvrnemo na vrlo slično slavlje koje se pre nekoliko meseci odigralo takođe u Rusiji, a na kome su za dobro raspoloženje gostiju bili zaduženi Sting, Jennifer Lopez i Enrique Iglesias, onda možemo zaključiti da se ovi bilioneri međusobno takmiče na polju: čije će svadbeno veselje biti raskošnije i lepše!

Nama je za sada teško da odlučimo, ali ćemo vas rado upoznati sa detaljima ove ekstravagantne proslave koja je obeležila početak brčanog života Madine Shokirove, ćerke jednog od velikih naftnih tajkuna.

foto: Instagram/yanabogorad

Slavlje sa 900 gostiju održano je u moskovskom Royal Congressional Park hotelu i trajalo je dva dana.

foto: Instagram/renat_agzamov

Ne zna se kolika je tačna cifra utošenog novca (mediji tipiju na skoro pa bilion), ali po fotografijama izgleda da je ovo jedno od najskupljih koje smo videli do sada!

U prostoru su dominirali crveni detalji u vidu stolova ukrašenih egzotičnim orhidejama, te cvetnim dekorom na stropovima, ali najveću pažnju je ipak privukla venčanica poznatog britanskog brenda Ralph & Russo koja je mladence koštala preko pola miliona dolara!

foto: Instagram/abdullaeva___f

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/