Za sve one koji su bili nezadovoljni izborom glumice Emme Watson za ulogu Lepotice, bit će dovoljan samo jedan pogled na jednu od najpoznatijih scena iz kultnog klasika: trenutak u kojem Lepotica i Zver plešu na pesmu "Tale as Old as Time" i nju u prepoznatljivoj žutoj haljini.

"Ne mogu ni izračunati koliko sam puta pogledala taj crtani film. Znala sam ga napamet od početka do kraja, sve razgovore i sve pesme - otkrila je britanska glumica kojoj je neizmerno drago što je dobila ulogu u igranoj verziji omiljenog animiranog filma iz 1991. godine, odnosno tadašnjoj Disneyjevoj adaptaciji istoimene bajke, koja je osvojila i nagradu Oscar za najbolju muziku.

Osim u žutoj haljini, Emma Watson je prikazana i u plavo-beloj, a na fotografijama se osim nje i Dana Stevensa, koji je utelotvorio Zver, nalazi i Luke Evans kao Gaston.  Ako ste i veliki obožavatelji priče "Beauty and the beast" zaokružite 17. marta 2017. na svojim kalendarima, a do tada uživajte u prvim fotografijama sa snimanja.

Pogledajte na drugoj strani i ostale promo fotografije iz filma...

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/