5 stilskih trikova za mršaviji izgled koje praktikuju poznati

foto: Profimedia

30. 11. 2016.

Nisu ni sve velike zvezde uvek u savršenoj formi, a pozivi na događje ih često uhvate nespremne. Tada se služe malim ženskim trikovima koji sakrivaju sve one nepoželjne viškove. Za vas smo izdvojili spisak od pet najefektnijih.

Kada gledate onoliko slika poznatih koliko i mi, počinjete da primećujete izvesne pravilnosti. Jedno od njih? Pravila za oblačenje koje vas čini mršavijima, koja prate skoro sve poznate ličnosti od stila.

Ono što je najbolje kod ovih trikova za ulepšavanje figure jeste to što funkcionišu bez obzira u kom ste fazonu, oblačite li se ženstveno i luckasto kao Lauren Conrad ili odvažno i trendi kao Solange Knowles.

Da bi vam pomogli, izabrali smo 5 pravila vitkog izgleda koje svako može da isprati. Neke od navedenih delova garderobe možda već i imate u svom ormaru.

1. Što duže

Popularna blogerka Leandra Medine kaže da će nošenje dužeg spoljnog sloja odeće učiniti da se osećate kao najvitkija žena koja je ikad hodila planetom, jer on tako graciozno skriva sve što verovatno i želite da sakrijete, a uz to ćete se osećati cool.

Kim Karadashian najpoznatija je po ovom malom triku, a njime se služi i Jessica Alba noseći u paru duge kapute i zvonolike pantalone i to u sličnim nijansama.

Stilska beleška: uparite svoj dugi kaput sa ostatkom outfita za savršen izgled.

foto: Profimedia

2. Zvonasta suknja

Ako imate viškove na butinama ili kukovima, suknja ili haljina u obliku zvona će vam verovatno divno stajati, a u isto vreme prikriti ono što ne želite da bude u prvom plabu.

Prelepa Kate Bosworth često za važne prilike bira suknje i haljine upravo zvonolikog kroja. Vitka i viskoka Gwyneth Paltrow, takođe nije baš uvek u tip top frormi, te i i nju možete videti u suknjama ovog kroja, koja ujedno stvaraju i iluziju linije struka.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin