Glumica Tippi Hedren je sa ponosom objavila nove memoare pod nazivom Tippo, koji dokumentuju njen uspon od manekenke do filmske zvezde u Holivudu, ali i otkrivaju kako je izgledala saradnja sa Alfred Hitchcockom i Charlie Chaplinom.

U okviru objavljivanja knjige, Tippi je dala eksluzivan intervju za američki magazin Vanity Fair, kada je za pozirala zajedno sa sa svojom ćerkom Melanie Griffith I unukom Dakotom Johnson. 

Porodični portret na kome možemo da vidimo tri generacije lepote oduševio je fanove širom sveta, upravo zbog toga što se po prvi put za neku publikaciju ove dame fotografišu zajedno.

"Tri generacije me teraju da razmišljam o mami, rođenoj 1930. godine, meni u 1950im i Dakoti, koja je rođena 1980ih", rekla je Melanie i zaključila da je progres žvota zaista predivan.

U skladu sa opredeljenjem za profesiju, one su u intervjuu za magazin otkrile da iako su bliske, one ne daju jedna drugoj savete o glumi.

"Nikada ne razgovoramo o tome", rekla je Tippi, i sa osmehom na licu dodala: "Zar to nije interesantno?"

Na sledećoj strani pogledajte prvi porodičan portret Tippi, Melanie i Dakote...

PageBreak

Foto: Instagram / vanityfair

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/