Velika CFDA zabava u organizaciji Vogue magazina okupila je na jednom mestu brojna poznata imena iz sveta modne i zabavne industrije.

Tako smo imali priliku da vidimo Emmu Stone, Alessandru Ambrosio, Maraiu Sharapovu i mnoge druge trendi dame u luksuznim kreacijama svetskih dizajnera.

I dok se prepričavao izbor toaleta i spekulisalo o njihovim cenama, nas je zaintrigirao neobičan look manekenke Rosie Huntington-Whiteley.

Iako je možda zamišljate kako na ovom glam događaju pozira u maksi haljini sa dubokim izrezom, ovog puta to nije bio slučaj.

Na iznenađenje mnogih, Rosie je odabrala da ponese neobičnu odevnu kombinaciju koja je savršena za posao i sve elegantne prilike.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Rosie Huntington-Whiteley...

PageBreak

Lepa Rosie se pojavila na ovom eventu u outfitu koji se sastoji od komada iz Monse kolekcije za proleće / leto 2017, a nas je oduševio način na koji je ona iznela ovu minimalističku kombinaciju. 

Prugaste pantalone dubokog struka i delimično raskopčana bela košulja koju je manekenka ponela po uzoru na off the shoulder modele, izgledali su veoma šik. I dok nam se sviđa ovaj trendi momenat, ne smemo da ne pohvalimo sjajan detalj u vidu širokog kaiša koji je istakao Rosienu vitku figuru, sa posebnim akcentom na struk.

Foto: Instagram / ir.beauty

Rosie je svoj look nadogradila teget salonkama od antilopa, pismo torbicom i velikim naočarima sa tamnim staklima koje spadaju u njene omiljene aksesoare.

Foto: Instagram / xoxo_gossip_stars

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/