Osim po proglašenju dobitnika, ovogodišnja dodela nagrada Britanske akademije filmske i televizijske umetnosti (Bafta) je bila u znaku elitnih zvanica, njihovih raskošnih toaleta, kao i besprekorne atmosfere.

Ovaj značajan događaj je u Los Anđelesu okupio brojne poznate ličnosti iz sveta filma, a osim Felicity Jones, Brie Larson i Jodie Foster, glavna zvezda večeri je ubedljivo bila Jennifer Lawrence.

Nakon nešto duže pauze od pojavljivanja u medijima, kao i na dodelama nagrada koje su na njenom spisku nezaobilaznih dešavanja, popularna glumica je rešila da svojim prisustvom uveliča ceremoniju.

Kako smo i očekivali, Oskarovka je za ovu priliku unapred spremila odevnu kombinaciju koja je bila asposlutno briljantna, zbog čega je Jennifer celo veče bila u prvom planu.

Na sledećoj stani pogledajte outfit Jennifer Lawrence...

PageBreak

Zvezda filma Hunger Games se za glamurozne evente i red carpet uglavnom opredeljuje za Gucci kreacije, ali ovog puta je rešila da za njen izgled ove večeri bude zadužen Elie Saab. Tako je na crvenom tepihu zakoračila u maksi trikotažnoj haljini sa svetlucavim odsjajem, koja je Jennifer pretvorila u pravu zavodnicu.

Neobičan kroj u vidu dubokih proreza i traka su otkrili njen dekolte, dok je kaiš na struku istakao Jennifer struk. Donji deo haljine je padao do poda, a umetnut til je sve vreme lepršao oko njenih nogu.

Glumica koja je poznata kao ljubiteljka nešto jače šminke, sada se odlučila za prirodan look, te je njen make-up bio neutralan, a kosa skupljena u nisku messy punđu.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/