Manekenka, glumica i aktivstkinja, Naomi Campbell možda nije u tolikoj meri aktivna u svetu modelinga, ali svakako je prva kada su u pitanju velika glam dešavanja!

After party nakon revija, dodela nagrada i svečane večere su događaji koji privlače ovu tamnoputu lepoticu, koja nam iznova i iznova dokazuje svoju lepotu, koja čini se odoleva starenju.

Tako je gala večera “Princess Grace Awards” koja se održala u Njujorku u čast princeze od Monaka – Grejs Keli, bila idealna prilika da se Naomi pojavi, i zasija u punom svetlu. I tako je i bilo.

Britanska vretenasta "gazela" modelinga, kako je često nazivaju, mamila je poglede u bajkovitoj sirena haljini sa dugačkim ogrtačem, koja je oduševila dame širom sveta.

Na sledećoj strani pogledajte haljinu Naomi Campbell....

PageBreak

Za ovo glamurozno veče, bivši supermodel je odabrala da ponese Ralph & Russo belu kreaciju prilično jednostavnog kroja koja je bila optočena hiljadama belih perlica koje su se presijavale pod svetlima fotoaparata.

Foto: Profimedia

Iako zatvorena i bez rukava, sirena haljina je u potpunosti pratila siletu njenog tela, naglašavajući sve atribute zgodne manekenke, koja je mnoge svojim izgledom podsetila na princezu. 

Foto: Instagram / earthward09

Naomi je svoj look nadogradila neobičnim ogrtačem od istog materijala, srebrnom torbicom i dijamantskom ogrlicom, koja je blistala na njenom vratu. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija