Oskarovka i glumica Nicole Kidman je godinama unazad redovno bila na listi najbolje odevenih dama, zahvaljujući svojim odličnim modnim izborima. I, čini se da se danas to nije promenilo...

Iako je već duže vreme nismo viđali na najglamuroznijim holivudskim dešavanjima, Nicole je svojim poslednjim pojavljivanjem uspela da dokaže da je i dalje jedna od najbolje odevenih dama na svetu.

Posle duže medijske pauze, uglavnom zbog angažovanja na novom filmu, glumica je konačno sa svojim fanovima podelila lepe vesti, obavestivši ih da je film gotov i da sada slede promotivne aktivnosti.

U skladu sa tim, Nicole se pojavila na Filmskom festivalu u Londonu kako bi promovisala svoj novi film "Lion", a za ovu priliku je svoje poverenje ukazala brendu Giorgio Armani, koji je bio zadužen za njen izgled.

Fantastična toaleta izazvala je opšte oduševljenje svih zvanica, koji nisu mogli da odole besprekornoj eleganciji i glamuru poznate Oskarovke.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Nicole Kidman....

PageBreak

Za ovo važno veče u njenoj karijeri, Nicole je odabrala da ponese Giorgio Armani Privé crnu plišanu haljinu sa ukrasnim detaljima, kao što su džepovi i konopci koji su su optočeni sitnim srebrnim kameničićima.

Dugački prorez je otkrio njene noge, i pored toga skrenuo nam pažnju na njen izvrstan izbor cipela. Klasične stileto su osvežene srebrnim štrasom, i pertlicama na vezivanje koje celokupnom izdanju dale dozu glama. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija