Popularna rnb pevačica jesen provodi u Njujorku, a nakon dizajnerskog poduhvata u vidu saradnje sa sportskim brendom Puma, Rihanna je rešila da se opusti od napornih poslovnih obaveza.

(Kako je Rihanna dovela telo u top formu: Jelovnik koji će vam pomoći u borbi s kilogramima!)

Tako smo u poslednje vreme imali priliku da je viđamo na brojnim IT njujorškim lokacijama kako se zabavlja u društvu svojih prijatelja, ali i šeta fantastične outfite. Poslednji, koji je pripremila za jednu važnu večeru u popularnom restoranu Nobu, izazvao je brojne pozitivne komentare, kako zbog savršenog miksa komada, tako i zbog njenog odličnog izgleda.

Pogledajte na drugoj strani najnoviji Rihannin look...

PageBreak

Rihanna je za ovu priliku odabrala da ponese široke pantalone sa leopard printom i navy bluzu sa prugicama, koja je otkrila njena oblikovana ramena.

Ova dva atraktivna i veoma trendi komada su savršeno stajali zgodnoj pevačici, a nama se posebno sviđaju aksesoari kojim je uspela da začini ovu efektnu kombinaciju. 

Foto: Instagram / rihannadiva

Dvadesetosmogodišnja pevačica je nadogradila svoj stajling Louis Vuitton logo torbom i bellim salonkama na špic, a njena prirodno razbarušena loknasta kosa i crveni karmin su dodatno učinili ovaj look seksipilnim.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija