Haljine od pletiva su ultimativni trend za jesenju i zimsku sezonu, a to najbolje dokazuju poznate holivudske dame koje su ovaj komad šetale prethodnih dana.

Njujork, London i Los Anđeles su već osvojile ove tople i udobne haljine, koje zbog svog šireg kroja i finog materijala podsećaju na oversize džempere koji izgledaju kao da smo ih pozajmile od muškarca.

Ipak, iako su glomazne i vrećaste one mogu biti i te kako seksi ako ih nosite na pravi način. Iako vam nije potrebna nikakva posebna stilska veština, ključno je da znate koji odevni komadi i aksesoari će se savršeno uklopiti uz haljinu od pletiva.

Tome nas može naučiti manekenka Gigi Hadid koja svoju haljinu uklapa sa trendi čizmicama od pliša, Bella koja bira dugačke lakovane čizme, a Rihanna na neverovatan način je kombinuje sa širokim zvonastim pantalonama. 

U nastavku možete pogledati 6 načina kako pletene haljine nose poznate holivudske dame ove sezone:

# Rebrasta haljina od pletiva + dugačke plišane čizme

Chrissy Teigen je prava trendseterka, te je jedna od prvih dama u Holivudu koja je hrabro ponela ovu trendi haljinu. Ona je za ovu jesen izabrala belu drap rebrastu haljinu sa zvonastim rukavima, koju je nadogradila efektnim dugačkim čizmama od pliša.

# Haljina od pletiva sa tankim bretelama + bunda + kratke čizme

Poznata američka manekenka Gigi Hadid je poznata po veštom umeću da kombinuje atraktivne komade, a da to izgleda ukusno. Ove jeseni je ponela trendi belu haljinu sa tankim bretelama, preko koje je obukla toplu i mekanu bundu. 

# Haljina sa dugačkim rukavima + čizmice od pliša

U poslednje vreme, manekenka i ćerka poznatog glumca Stephena Baldwina, Hailey Baldwin, je sve zastupljenija u medijima. Glavni razlog za to su njeni karijeri uspesi, ali i fantastičan modni stil. Ove jeseni je prošetala poprilično ležernu haljinu od pletiva, koja svojim glomaznim izgledom i grubim krojem podseća na džemper.  

Na sledećoj strani možete pogledati još tri kombinacije koje su prošetale Rihanna, Bella i Gigi Hadid...

PageBreak

# Haljina od pletiva sa rolom + lakovane dugačke čizme 

Po uzoru na svoju sestru Gigi, i Bella je ove godine dopunila svoj garderober trendi haljinom od pletiva, s tim što se ona opredelila za model koji poseduje rol kragnu. Lepa manekenka je uz nju uklopila lakovane čizme preko kolena i malu narandžastu torbu.

# Haljina od pletiva V izreza + pantalone 

Osim manekenki, ovom trendu se pridružila i pevačica Rihanna koja je poznata po svom jedinstvenom stilu koji se zasniva na modnim eksperimentima. Naravno, ona je na svoj način ponela haljinu od pletiva, a neobičan model sa V izrezom je uklopila sa pantalonama zvonastog kroja. 

# Dekoltirana haljina od pletiva +  duboke cipele

Gigi je dokazala da je pravi ljubitelj ove trendi haljine, te je svoju kolekciju obogatila modro plavom haljinom, koja zbog svog fantastičnog kroja pruža pogled na manekenkin dekolte. Ipak, ona ne bi bila tako zanimljiva da se Gigi nije inspirisala underwear trendom, te ostavila da se blago nazire njen čipkani grudnjak. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija