Bella Hadid je možda poznata po svojoj prirodnoj lepoti i osvajanju pista od Njujorka i Londona do Pariza i Milana, ali ono što mnogi ljudi ne znaju je njena svakodnevna borba sa lajmskom bolešću.

Upravo zato što već neko vreme otvoreno priča o svom problemu kao i prevenciji i lečenju, ova dvadesetogodišnja lepotica je dobila čast da se pojavi na Global Lyme Alliance događaju, na kome je održala važan govor.

Kako smo i očekivali, Bella je zaista zasijala na ovaj svečanosti, a svoje mahom provokativne komade zamenila je onim sofisticiranim.

Pogledajte na sledećoj stranici Bellinu kombinaciju:

PageBreak

Naime, popularna manekenka je za ovu priliku odabrala da ponese elegantan crni kombinezon, sa rupičastim i čipkanim detaljima, koji krase nogavice i top bez bretela.

Osim što smo dobili priliku da vidimo Bellin negovan dekolte, ovaj top je otkrio i prelep aksesoar- srebrni svetlucavi čoker, model ogrlice koju manekenka obožava da nosi.

Osim njega, Bella je celokupnu kombinaciju nadogradila crnim blejzerom i visokim stileto štiklama. Mnogi su ovo izdanje ocenili čistom desetkom, i istakli kako bi Bella češće trebalo da nosi ove classy komade koji joj izvrsno stoje. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija