Atraktivna pevačica i glumica Jennifer Lopez je već na samom početku jeseni obavestila svoje fanove da vredno radi na snimanju televizijske drame "Shades of Blue."

I zaista, na njenom Instagram profilu smo primetili da ona već neko vreme izbegava velika dešavanja, i da je svu svoju energiju usmerila ka ovom projektu, u kome očigledno veoma uživa.Kao i većina dama, u pauzi između snimanja scena, Jennifer voli da uslika selfi ili, kao u ovom slučaju, njenu odevnu kombinaciju.

Poslednji outfit, zanosna latina nam je predstavila na svom Instagram profilu, a fanovi su imali samo reči hvale za njen stil.

J. Lo je odabrala basic odevne komade koje je pretvorila u jedan seksi i privlačan outfit. Naime, ona je uparila denim košulju, koju je blago raskopčala i ovlaš uvukla u par iscepanih boyfriend farmerica.

Foto: Instagram / jlo

Jennifer je svoj ležeran i kul outfit začinila sportskim kožnim čizmama, nalik kanađankama. I upravo ovom kombinacijom je dokazala da žena može izgledati veoma seksi i u najobičnijim odevnim komadima, koje sigurno i vi posedujete u svom garderoberu.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija