Queen Bey se nakon nedavno završene velike turneje Lemonade odvažila da učestvuje na Tidal X 1015 humanitarnom koncertu koji se održao u Barclaycard centru u Bruklinu. 

Već na samom početku večeri atmosfera je bila sjajna, a nestpljenje fanova je raslo s obzirom na to da je ovo jedna od poslednjih prilika do kraja ove godine da popularnu pevačicu vidimo na sceni. 

I kako smo i očekivali, Queen Bey je zablistala u punom svetlu, a u tome su joj pomogli pažljivo birani stage kostimi, od crne prozirne haljine koju je nosila na crnom tepihu, do šik kostima savršenih za igranje na podijumu.

Za samo pojavljivanje na glamuroznom crnom tepihu, Beyonce je odabrala da ponese seksipilnu crnu haljinu sa perlicama, koja je delimično otkrila njenu kožu, i istakla njene atribute.  Queen je ovu perfektnu kreaciju nadogradila efektnim aksesoarima- crnim svetlucavim minđušama i narukvicama izgledajući dominantno i kao haute couture tribal kraljica.

Foto: Profimedia

Prvi nastup je bio u velikom stilu, a to dokazuje i efektna zlatna haljina od lamea sa širokim zvonastim rukavima koji su u potpunosti pratili svaki korak koji je Beyonce pravila na sceni.

Foto: Instagram / thelegendarybeyonce

Metalik zlatni bodi - zato što je to Beyonce.

Drugi nastup je bio veoma vreo, što ne čudi jer je poznata rnb pevačica svoje fanove oduševila uskim bodijem, koji se pripijao uz telo i svu pažnju usmerio ka njenim oblinama. Uz ovu efektnu kreacije, Queen Bey je uklopila svetlucave čizme preko kolena. 

Foto: Instagram / bey.will.slay_

Za sam kraj, Beyonce je odabrala žakard odelo. Na ovoj platnenoj tkanini su se smenjivali zlatni, plavi, narandžasti i ljubičasti cvetni motivi. Uz ovo statement odelo, pevačica je ponela prelepe plišane cipele koje se smatraju glavnim trendom jeseni!

Foto: Profimedia

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija