Ako ste se pitali gde je Beyonce, otkrićemo vam da ona trenutno boravi u Njujorku gde vredno radi na svojoj novoj Ivy Park kolekciji za jesen/zimu 2016. U pauzi između posla, lepa pevačica voli da provodi vreme sa svojim suprugom, pa je upravo viđena na ulicama Velike Jabuke na putu ka kancelariji Jay Z-ja.

Njene seksi i atraktivne komade, ovog puta je zamenila nešto romantičnijim u ružičastaj boji, te je Bey istupila u savršenoj kombinaciji koju od glave do pete potpisuje Gucci.

Romantična midi suknja sa zabavnim plisiranim roze-metalik prugama iz najnovije kolekcije italijanskog brenda je savršeno stajala zgodnoj pevačici, a nešto dublji struk je vizuelno uspeo da izduži njenu figuru.

I šta nositi sa ovom efektnom suknjom? Statement džemper! Beyonce je suknju nadogradila trendi vunenim puloverom koji krasi šarena aplikacija leptira, zaočinivši ovaj look na kul način.

Foto: Instagram / _paulchenfashionnews

Zajedno sa prelepim crvenim sandalama od pliša, bejzbol kapom i clutch torbicom sa vidljivim logom brenda, Beyonce je uspela da postigne veoma trendi odevnu kombinaciju, koja nas asocira upravo na njujorški stil.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija