Nakon što nas je Njujorška nedelja mode prilično razočarala slabašnim prvim redom i ne tako glam žurkama, Britanci su obezbedili dašak autentičnih individua FW izdanju, odenuvši mahom domaće brendove. Opšte je poznato da stanovnici Ostrva neguju da nose modele koji su specijalno, samo za njih ručno rađeni.

Tome su posebno dosledne Victoria Beckham i Kate Moss, dve britanske modne ikone. Dok jedna nosi isključivo modele koje sama dizajnira, druga obožava da nosi kreacije koje su šijene prema njoj, svesna da ćete jedino tada dobiti model koji imponuje vašoj, i samo vašoj figuri.  

Za svečanu večeru The Green Carpet Challenge Bafta Night Victoria je izabrala elegantnu satensku kombinaciju bluze i ležernih pantalona u modroplavoj boji, u pidžama stilu, izgledajući super shic, sve sa razbarušenom kratkim lobom i belim salonkama, preko koje je obukla dugačak mantil, iste boje i istog materijala.

Za razliku od nje, Kate Moss je na privatnoj rođendanskoj žurci Dave Gardnera, fudbalskog menadžera i partnera Liv Tyler, došla u moćnom plišanom odelu otmene, modroplave nijanse ispod kog je obukla proziran, čipkan crni bodi. Svetlucave, metalik salonke na nisku petu zaokružile su ovaj look kome je još samo falila bolja šminka (Kate skoro pa da nije bila našminkana, pa je izgledala bledo, umorno i staro) i frizura (skupljena u punđu, i prilično neuredna i isprana) za fantastičan, glam look.

Pa kome vi dajete prednost? Kate u plišanom moćnom odelu ili Victoriji u satenskoj kombinaciji? 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija