Dragi Mali monstrumi, Lady Gaga je pripremila pravo iznenađenje za vas!! Naime, jedna od najobožavanijih ali i najkontroverznijih dama muzičke scene objaviće svoj najnoviji album 21. oktobra. Pop diva je otkrila detalje oko svog novog albuma u intervju koji je dala za Beats Radio juče, podelivši u isto vreme prilično chic album naslovnicu na svom Instagramu.

Naslov albuma je JOANNE, prema imenu pevačicine tetke koja je umrla od lupusa 1974. godine u dobi od tek 19 godina.  

Album još uvek nije sasvim gotov, kako je otkrila Gaga u razgovoru za Zane Lowe, ali fali još 48h, da bi se 12 novih pesama dovelo do perfekcije. Sam album Gaga je počela odavno da najavljuje objavljujući fotke sa snimanja na svom Instagramu. 

Joanne je prvi solo album dive od ARTPOP-a (2013) a na njemu je pevačica sarađivala sa muzičarima poput Becka, Father John Mistyja, Marka Ronsona, RedOne, Kevina Parkera iz Tmae Impala i Josha Hommea iz benda Stone Age. 

Najnoviji album ipak najbolje najavljuje singl "Perfect Illusion" koji je pušten prošlog petka, dok oficijalni video još moramo malo da čekamo. Za sada je poznato da će ga režirati modni fotograf i režiser Ruth Hogben, sa kojim je Gaga već do sada sarađivala.

Do tada, preslušajte pesmu ovde:

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija