Kendall Jenner je jedna od trenutno najpopularnijih manekenki koja krasi naslovnice najpoznatijih modnih magazina širom sveta. Ona je takođe lice prestižnog beauty brenda Estée Lauder, sa kojim je ostvarila odličnu saradnju u poslednjih nekoliko meseci. 

Pored toga, ova devojka je poznata i po svojoj nesvakidašnjoj porodici, popularnim sestrama ali i roditeljama koji su uspeli u jednom trenutku da budu popularniji i od sestara, da ne pominjemo kako su njihovi profili među najzapraćenijim na svim društvenim mrežama!

Nakon lansiranja kolekcija odeće, parfema i raznoraznih projekata, sestre Kardashian i Jenner su nedavno pokrenule i aplikaciju.

"Ova aplikacija je neverovatna zato što mogu da delim mnogo više sadržaja sa svojim fanovima i na taj način se povežem sa njima", objašnjava lepa manekenka.

A onda smo se zapitali: Koji profil jedna od najpopularnijih devojka na svetu (sa ogromnim brojem pratilaca) obožava da prati?

"Mnogo volim dizajn enterijera, i sve stvari koje spadaju u to. To me veoma opušta, a posebno bih mogla da izdvojim Instagram profil Boss Homes.  Oni objavljuju fotografije neverovatnih kuća, koje su pritom veoma kul."

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija