Veličanstvena: Monica Belluci pokazala svu svoju raskošnu lepotu u ALAIA čipkanoj haljini

foto: Profimedia

12. 09. 2016.

Italijanska glumica je jedna od retkih slavnih dama koja dostojanstveno stari, svesna da su bore dokaz da ste živeli i da i dalje živite u skladu sa prirodom, prihvatajući svoje godine kao jedan prirodan proces kroz koji svi moramo da prođemo...

Da, Monica Belluci je ostarila. To su svi primetili u petak veče na crvenom tepihu Venecijanskog festivala, pogotovo kada su je nemilosrdni fotografi opkolili ne bi li prikazali svaku njenu boru na licu. Ali znate šta, Monica izgleda čarobno!

Možda više nema 25 godina kada je plenila svojim mladim, rasnim telom, ali ova zanosna žena koja je obožavana širom sveta, i dalje pleni jer nijedna bora, niti godine (napunila ove godine 51) ne mogu da umanje njenu veličanstvenu lepotu, čak naprotiv samo su pojačali njen seksepil...

Italijanska glumica je na premijeri najnovijeg filma Emira Kusturice "On the Milky Road" došla u teget, čipkanoj haljini jednog od svojih najomiljenijih dizajnera, Azzedine Alaïje.

Svoju dugu, raskošnu kosu nemarno je zavezala u rep, dok je šminka ostala diskretna s naglaskom na trepavice koje su naglasile njene mačkaste, zavodljive oči.

Njena tajna? U jednom intervju je izjavila kako ne voli teretanu, i da obožava da jede pastu i puši, a da je tajna dobrog izgleda u vođenju ljubavi, uživanju u hrani i piću, kao i u smehu.  

Inače, Monica je na premijeru došla u društvu Emira Kusturice i naše Slobode Mićalović koja je takođe privlačila poglede odevena u crnu haljinu Verice Rakočević i unikatni, srebrni jeleče..

 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija

 


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin