Manekenka i glumica, Suki Waterhouse je još jedna devojka sa A liste koja je svojom pojavom uveličala Venecijanski filmski festival. Osim druženja sa elitnim društvom iz sveta show bizza, Suki se uputila ka Veneciji kakao bi promovisala svoj poslednji projekat, romantičan film "The Bad Batch."

Atraktivna plavuša je rešila da zablista na premijeri, što joj je u velikoj meri pošlo za rukom. Naravno, kada se opredelila za Dolce Gabanna kreaciju, u kojoj je izazivala poglede, ali i mnogobrojne pohvale za svoj glamurozan izgled.

Dugačka haljina posuta roze šljokicama, koje su se presijavale pod svetlima fotoaparata, istakla je manekenkinu savršenu figuru i donela pravi dašak elegancije na crveni tepih.

Iako je pretežno zatvorena i toliko dugačka da dodiruje pod, ova kreacija je u isto vreme i veoma seksi. Raskošni dugi rukavi, čamac izrez i efektni detalji u vidu crnih šljokica su stvarali kontrast i uspeli da razbiju montoniju u ovom carstu šljokica.

Pored toga, uz crne sjajne detalje koji prekrivaju dekolte i struk, Suki je uspela da postigne vizuelni efektan tanje figure- posebno obima stomaka.

S obzirom da je kreacija veoma efektna, Suki se opredelila za minimum aksesoara, stavljajući haljinu u prvi plan. Upravo to je bio slučaj i sa šminkom i frizurom. Lepa manekenka je blago uvila kosu u talase, dok je make-up bio veoma suptilan, dovoljan da naglasi njenu nežnu lepotu.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija