Nedelja mode u Njujorku samo što nije počela, a Victoria Beckham je rešila da nam predstavi delić svoje nadolazeleće kolekcije za proleće/leto 2017. godine.

Poznati njujorški JFK aerodrom je postao njena pista, što je postala uobičajena praksa za ovu poslovnu damu čiji život se sastoji od konstantnih putovanja. 

Nakon što je stigla u Njujork, Vicky je uspela da izazove opšti haos na aerodromu, zakoračivši u savršenom outfitu, u kome zaista ne postoje greške! Nas je posebno oduševilo zanemarivanje isključivo all black komada i postepeno priklanjanje bojama koje joj, jednako kao crna, dobro stoje.

Ovog puta Vicky se opredelila za pink pantalone koje je osvežila klasičnom belom košuljom na dugmiće, koja je bila blago raskopčana.

Uz ovaj sveden ali upečatljiv outfit, dizajnerka je ponela jednostavne nude sandale sa kaiševima i statement aksesoar: skupoceni Rolex sat koji je začino ovu classy odevnu kombinaciju.

Već sutradan, Vicky je imala spreman drugi outfit za šetnju njujorškim ulicama. Ovog puta odlučila se za udobnost! I to ne bilo kakvu udobnost, već za savršen outfit za sve dnevne i poslovne prilike. 

Naime, četrdesetdvogodišnja dizajnerka je uspešno iskombinovala jednostavnu košulju, koja je ovog puta bila u crnoj boji i bele baggy kilote sa efektnim dugmićima.

I to nije sve! Uz ovu kežual modnu kombinaciju, Victoria je uparila ravne kožne sandale u grčkom stilu, koje su praktične i neverovatno chic.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija