Ne znamo da li ste primetili ali Vicky se već neko vreme, zbog poslovnih obaveza, nije pojavljivala u medijima, i moramo da priznamo da nam je veoma nedostajala. S obzirom da njen život u velikoj meri sastoji od stalnih putovanja, često imamo priliku da je vidimo na najvećim svetskim areodromima, što je i sada bio slučaj.

Fotografi su usnimili Vicky kada se zajedno sa svojom porodicom uputila na let a nas je, kao i uvek, oduševio njen chic izgled!

Ovog puta, u njenom prepoznatljivom maniru, lepa dizajnerka je odlučila da zanemari letnje boje i dezene, te da ponese all black odevne komade iz svoje kolekcije za proleće/ leto 2017. Crne elegantne satenske pantalone širokih nogavica, Vicky je uparila sa klasičnom košuljom na dugmiće i odličnim aksesoarima koji su naravno u crnoj boji.

Cipele sa visokom štiklom i torba na rame, koju poznata dizajnerka često bira, sjajno su se uklopili uz ovo classy izdanje. Osim što je elegantna i sofisticirana, ova odevna kombinacija zamenjuje haljinu, i u isto vreme je veoma seksi te predstavlja savršen izbor za poslovna ali i sva večernja izdanja!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija