Kao i svake godine, glamurozna VMA dodela nagrada koju organizuje MTV je sinoć prikovala sve fanove popularne muzike za tv! Pop, rnb, hip-hop zvezde su se prilično potrudile da ostave moćan utisak na sceni, kao i na crvenom tepihu birajući skupocene kreacije s potpisom najpoznatijih dizajnera današnjice. 

Dok su neki očekivali da će show ukrasti povratnički nastup nekadašnje pop princeze - Britney Spears, koja se na binu VMA vratila posle 9 godina, to se nije desilo.

foto: Instagram / breatheheavycom 

Iako se Britney nije obrukala, doduše bio je to nastup prilično sličan njenom poslednjem, show je pripao Rihanni kojoj je uručena nagrada "Michael Jackson" ali i kraljici Beyoncé Knowles koja je crveni tepih Medison Square zaposela odevena u dramatičnu kreaciju kuće Francesco Scognamiglio.

Bey je na događaj došla u društvu ćerkice Blue Ivy koju je obukla u sličnu haljinu što je izazvalo opštu histeriju među fotografima i obožavateljima koji su satima čekali kako bi videli svoje idole.

foto: Profimedia

Dodelu nije propustila ni Kim Kardashian West koja je bila jedna od seksepilnije odevenih zvanica u jednostavnoj crnoj haljini Johna Galliana koja je naglasila njene obline, dok se Britney Spears odlučila za seksi kreaciju Juliana McDonalda. Među odlično ocenjenim od strane modnih kritičara su bile modeling zvezde - Joan Smalls, Naomi Campbell i Hailey Baldwin.

foto: Profimedia

Pogledajte u galeriji najbolje odevene sa dodele >>>

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Posle 9 godina na sceni smo videli Britney Spears, ali show je ipak pripao najvećim zvezdama današnjice Rihanni i Beyonce.