Dugi sako nalik mantilu, kao i suknju visog struka u jarko crvenoj boji, koje je Katy ponela na premijernom prikazivanju svoje kolekcije cipela, potpisuje Emanuel Ungaro, dok žute platforma sandale sa aplikacijom na vrtoglavo visokim potpeticama, potpisuje lično Katy Perry.

Vatreno crvenu, zanosna brineta uparila je sa klasičnim topom u neutralnoj beloj i trendi komadima nakita.

XXL minđuše i čoker u zlatnožutim tonovima uklapio se sandalama. Šik izgled zaokružuje visoki konjski rep i zalizana kosa, koja lice sa naglaskom na očima i usanama stavlja u prvi plan. Kao da nam je svima stavila do znanja zašto se Oralndo konačno odlučio za ozbiljnu vezu. 

A tome možemo dodati i njenu kreativnost i talenat.

foto: Instagram/persiankatycats

Naime, pevačica je poznata po živopisnim konbinacijama i veliki je ljubitelj upečatljivih, jarkih boja.

Upravo takva je i njena prva kolekcija cipela koju je dizajnirala u saradnji sa Global Brands Group, kompanijom koja sarađuje sa brojnim poznatim ličnostima na njihovim modnim projektima kao što su Jennifer Lopez i Davida Beckhama.

foto: Instagram/fashioninsight

Pored upečatljiv boja obuće, kojima se odlikuje čitava kolekcija za narednu sezonu proleće/leto, modeli većine sandala ističu se fantastičnim i prilično neobičnim potpeticama.

Ono što nas je posebno oduševilo jeste pristupačnost ovog brenda sa potpisom popularne pevačice. Naime, cene baletanki, salonki i sandala kretaće će se u iznosu od 59 do 299 dolara, moći će da se kupe u bolje opremljenim tržnim centrima širom sveta, ali i on-lajn.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija