Koliko puta ste videli ( i to ne samo kod nas) već i u svim inostranim medijima naslove poput "Povratila sjajnu figuru za mesec dana nakon porođaja" ili "Izgleda bolje nego pre porođaja"? Hteli mi da priznamo ili ne, u svetu se potencira ta potreba da žena nakon porođaja izgleda fit, seksi i mršavije nego pre. I to ne nakon nekoliko meseci, već nakon nekoliko nedelja.

Zato nije ni čudno što neke žene imaju postdepresivan period nakon porođaja jer im se plasira da moraju da budu odmah u top i fit formi!!

33-godišnja glumica koja se porodila u martu ove godine smatra da nema ništa loše u tome da nakon porođaja izgledate punije, deblje, otečeno ako volite svoje telo.

Na svom Instagramu, Anne je postovala dirljivu poruku zajedno sa fotografijom jeansa koji je presečen na pola u želji da svima poruči "ako već ne možete da uđete u svoj omiljeni jeans, napravite od njega novi, jer i vi ste nova žena, majka..."

Simpatičan post prati moćna poruka: 

Nema ništa loše u tome ako ste se popravili za vreme trudnoće (ili i van nje).

Nema ništa loše u tome ako vam je potrebno više vremena nego što ste mislili da povratite svoju staru figuru (ukoliko želite da smršate uopšte).

Ništa nije loše ako vam padne klapa na oči i isečete svoj jeans na dužinu šortsa jer vas u donjem delu pritiska, a leto je i vrućine su nesnosne.

Tela se menjaju.

Tela se razvijaju.

Brojevi koje nosite se menjaju.

To je sve ljubav.

(ne dozvolite druge da vas prevare i razuvere u tome.)

Peace xx

Oskarovka se porodila u martu kada je na svet donela sinčića Adama. Ona i njen suprug, Jonathan, inače glumac / dizajner nakita su u braku od septembra 2012. godine. 

U međuvremenu, glumica je proslavila 15 godina od snimanja Disney filma "The Princess Diaries" koji ju je vinuo u sam epicentar Holivuda.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija