Lepa britanska advokatica kratak odmor provodi sa suprugom, glumcem Georgeom Clooneyjem na jezeru Komo, gde poznati par ima vilu u koju često voli da pobegne za vreme letnjih odmora.

Slobodne, letnje dane slavni par čije korake u stopu prati horda fotografa provodi mahom u vili, na jahti i romantičnim večerama. Ovoga puta smo ih zatekli na putu ka leganoj večeri sa prijateljima.

(Da li Amal Clooney kopira Jackie O.)

Još jednom Amal je demonstrirala svoje umeće u modi odenuvši ležernu maksi haljinu Valentina koja se vezuje oko vrata dok od struka se blago širi u slobodan pad.. Crveno-belo-plavi, morksi dezen apstraktnih motiva nalik oblacima i konopcima je učinio da Amal izgleda potpuno relaksirano i nesputano.

(Romantična i seksi: Amal Clooney u crop topu i pencil suknju)

Da je u srcu fashion dama, Amal je pokazala finiširajući look zlatnim japankama, tašnicom i prelepom, unikatnom čoker ogrlicom od krupnog veza koja je kompletnom izdanju dala jedan antički vajb.

foto: Instagram / guysandpeople

Zna Amal kako da nam privuče pažnju, ali i kako da osveži jednostavnu, letnju haljinu koja bi bez svih ovih detalja bila just an ordinary dress.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija