Pripadnice kraljevskih porodica već neko vreme šetaju jedan te isti trend - reciklažu. Možemo slobodno da kažemo kako je začetnik tog trenda definitivno Kate Middleton koja je neke haljine imala običaj da reciklira ne dvaput, već po nekoliko puta.

Skromnost ili svesnost da javnost ne voli bahaćenje, nećemo ulaziti u to, ali postoji i treća opcija - privrženost nekom komadu! Da li vam je to palo na pamet? Jer, i Kate i Rania i Letizia su poput nas, dame koje se vežu za neke komade koje potom nose po nekoliko puta.   

Nama se nekako čini da je to slučaj kao i činjenica da je zvaničnih događaja previše da bi svaki put neka princeza, vojvotkinja ili kraljica ima glanc novu kombinaciju.

Španska kraljica definitivno voli elegantnu Hugo Boss malu crnu haljinu koju je nekoliko puta rotirala. Haljina midi dužine prilično ukrojena sa asimetričnim prorezom na jedno rame spada u sofisticirane i seksi komade koji imponuju vitkoj figuri, a izgledaju prilično pristojno i elegantno. 

Ovu haljinu Letizia je prvi put prošetala pre 2 godine, i od tada smo je na njoj videli nekoliko puta. Poslednji je rezervisan za dodelu dizajnerskih nagrada koje dodeljuje fond Princess of Girona Foundation.

Inače, Letizia poslednjih nekoliko nedelja prilično briljira u domenu stila ostavljajući nas bez daha. U nastavku vam donosimo najbolja letnja izdanja lepe kraljice:  

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija