Možda Kate uspešno reciklira i prezentuje britanski kraljevski dvor, ali po pitanju stila ipak daleko ispred nje su dve royal dame: jordanska kraljica Rania i španska kraljica Letizija. Za razliku od lepe Kate koja se drži klasike i proverenih stilskih formula, pomenute dame vole i da eksperimentišu, a od printa ne beže svesne njegove moći. 

Eksperimentisanje se posebno odnosi na Letiziju koja poslednjih nekoliko meseci iznova i iznova nas oduševljava netipičnim izborom odeće. Poigravanje sa krojem i printom šarmantna španska kraljica ipak ostavlja za večernje i manje formalne obaveze.

Za zvanična dnevna pojavljivanja Letizija u duhu svog prethodnog posla koji se ticao novinarskog miljea, ostaje elegantna i pristojna. Tome u prilog ide njeno poslednje izdanje kada nam je demonstrirala sjajan letnji look za poslovne sastanke. 

Supruga kralja Felipea je blistala u pamučnim belim pantalonama, nude salonkama i atraktivnom meliranom sivkastobelom sakou dužeg kroja. Ceo look je zaokružila njena talasasta zlatkastomedna kosa.  

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija