Victoria Beckham se obično odlučuje za šik i all black kombinacije, ali ove nedelje je rešila da se udalji od svog prepoznatljivog stila. Šta to znači? Totalnu predaju pred bojama i to onim letnjim, koje ne mogu da prođu nezapaženo!

To dokazuju i najnovije fotografije sa ulica Njujorka, kada je Victoria primećena u jednom upečatljivom outfitu, u kome se ponovo vešto poigrala bojom, ali i dezenima.

Prugasti komplet koji se sastoji od pantalona i bluze bez rukava bi bio sasvim dobar i korektan izbor ali, kao što je poznato, Vicky obožava da začini svoje kombinacije.

Zajedno sa ovim komadima, poznata dizajnerka je uklopila žuti mantil bez rukava, sa efektnim dugačkim kaišom koji je osvežio celokupan look. Uz njega je iskombinovala odlične aksesoare, poput visokih crnih štikli sa kaišom oko članka, torbe na rame i sunčanih naočara sa tamnim staklima. 

Foto: Profimedia

Na kraju, svakako moramo da vam otkrijemo da se Victorijin stajling sastoji iz komada iz njene pre- summer kolekcije za 2017. godinu te, sudeći prema ovim fotografijama, ne možemo da išekamo da vidimo preostale stvari. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija