Dobro, ovo nije prvi put da smo Vic videli u bojama, ali moramo da priznamo kako se dama koja je bila poznata po "uniformi" crnih i neutralnih boja izgledala kao neko ko će se teško prikloniti trendu boja. Ali, nikad ne recite nikad!

Beckhamova nam sve češće priređuje prave kolorističke, stylish kombinacije u kojima uživamo! 

(I ona se menja: Victoria Beckham KONAČNO prihvatila jedan trend)

Posh i dalje vešto bira odevne komade savršenog kroja, a ovog puta nas je totalno oduševila letnjim, jarkim bojama koje su netipični izbor lepe dizajnerke.

Naime, Vicky je za opuštenu šetnju ulicama Njujorka odabrala da ponese chic kombinaciju kojom nam je dokazla da je leto zvanično stiglo...

Crveni (dobro ste pročitali!) džemper iz njene najnovije kolekcije, svetloplave pantalone na crtu su odlično istakle njenu vitku liniju, i osvežile njen dosadašnji veoma klasičan look. 

(16 lekcija o stilu kojima nas je naučila Victoria Beckham)

Ovu izvrsnu kombinaciju lepa dizanerka je začinila visokim nude štiklama i tamnim naočarima koje su se totalno uklopile uz ovaj sveden, ali pomalo i eksperimentalan Victorijin outfit.  

Foto: Instagram / trendbrandlove

Fotografije su ubrzo obišle sve svetske medije kada su mnogi fanovi ali i modni znalci ocenili ovu kombinaciju visokom ocenom i pohvalili njeno hrabro poigravanje jarkim bojama, koje su je ujedno osvežile i učinile mlađom!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija