Da nismo upućeni u činjenicu da je zvezda Louis Vuitton kampanje za jesen / zimu mlada pevačica, ne bismo je prepoznali na prvim promo fotografijama koje su se pojavile pre nekoliko dana!    

Selena, koja je jedan od vernih ambasadora brenda i prijateljica kreativnog direktora Nicolasa Ghesquierea, izgleda neustrašivo i zavodljivo dok okružena ostalim modelima pozira u jesenjim krpicama francuske modne kuće.

Kampanja se zove Series 5, a iza objektiva je bio Bruce Weber. 

Mlada pevačica je za ovo snimanje bila stilizovana u svoje meke, baršunaste lokne, porcelanski ten i istaknute, akcentovane usne koje su bile našminkane tamnosmeđim kremastim ružem. 

Ovo je definitivno jedno od najupečatljivijih i najizazovnijih izdanja pevačice.

"Snimali smo u Majamiju. Nicolas i Bruce su oboje neizmerno strastveni i entuzijastični kada je u pitanju posao. Kada nosim Vuitton, osećam se samouvereno, sigurno i neustrašivo. Nicolas zna kako da učini da se žena oseća poželjno i dobro u svojoj koži," izjavila je Selena povodom lansiranja kampanje. 

Mi ne možemo a da ne primetimo kako je na naslovnoj fotografiji Selena ista Kaia Gerber, ćerka Cindy Crawford koja je takođe ovih dana u žiži interesovanja apropo MIU MIU kampanje

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija