Iako je ponovo trudna, Blake Lively i dalje vredno radi na svojim započetim projektima. 

U okviru promocije novog filma "The Shallows", u kome glumi, usledila su brojna televizijska gostovanja, što je izmamilo glumicu da prošeta ulicama Njujorka i predstavi nam brojne modne kombinacije....  Pardon, brojne savršene modne kombinacije.

Njen dan je započeo rano ujutru, kada je bilo zakazano gostovanje u popularnoj emisiji Today show. Na samom ulazu u studio, imali smo priliku da vidimo vidno raspoloženu Blake u fantastičnom stajlingu.

Blake je bila odevena u nude mini haljinu modne kuće Elie Saab koja je skrivala trudnički stomak i u prvi plan stavila njene duge noge. Uz ovaj outfit je iskombinovala srebrne sandale Stewarta Weitzmana, a izdanje je zaokružila sivom torbom Christiana Louboutina.

Popodne je bilo rezervirano za lepršavu žutu kreaciju, u kojoj je prelepa trudnica zablistala. Reč je o svečanoj večernjoj haljini sa potpisom Jenny Packham, koju je Blake iskombinovala sa jednim neobičnim komadom: denim jaknom!

Upravo on je razbio monotoniju, i dao joj dozu urbanog looka. Uz nju je iskombinovala nakit Loraine Schwartz i Louboutin salonke. 

Neumorna trudnica nije mogla da propusti i treće televizijsko gostovanje koje je bilo zakazano za večernji termin. 

Za gostovanje u emisiji The tonight show, lepa Blake je odabrala da ponese usku plavu haljinu koju potpisuje modna kuća Cushnie et Ochs. Ova haljina je istakla njen trudnički stomak, i sjajnu formu koju glumica i dalje vredno održava.

Ovaj stajling Blake je upotpunila odličnim aksesoarima, kao što su upečatljive cipele cvetnog dezena i metalik torbica.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija