Kate je već pet godina, od kako je postala vojvotkinja, dosledna svom svedeno-glamuroznom stilu koji je baš zato što je nepretenciozan, zanimljiv ženama širom sveta.

Na svečanosti Order of the Garter service, Kate se pojavila u pobedničkom, krajnje upečatljivom izdanju. Reč je o crvenoj Catherine Walker mantil-haljini.

Ono što smo već mogli da očekujemo od Kate, a što je svakako zanimljiv pristup za jednu vojvotkinju, je to da se Kate ne ustručava da stvar ponese dva ili više puta.

Prvi put kada je nosila ovu haljinu je bila zanimljiva poseta Kanadi (Royal Tour of Canada) koja se odigrala 2011. godine. Vojvotkinja je uz crvenu haljinu nosila i Alexander McQueen clutch torbicu, kao i Robinson Pelham dijamantske mindjuše koje je ranije nosila na dan svog venčanja.

Jednostavna i prefinjena: Dve elegantne i sofisticirane kombinacije Kate Middleton

Nakon kreacije sa potpisom Roland Mouret, Kate je ponela i haljinu srpske dizajnerke Roksande Ilinčić.

Upečatljiva plavo-roze "color block" vunena haljina u kojoj se vojvotkinja pojavila na uličnoj zabavi povodom kraljičinog rođjendana, razvedrila je masu ljudi koji su celo jutro čekali na ulici na kišnom danu, kako bi pozdravili kraljevsku porodicu.

Priredila : Dunja Sabljić

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija