Da! Pogodili ste! Mi prostooo obožavamo Victoriju Beckham!! Ali kako da je ne volite. Ovo je žena koja je uspela da potpuno izbriše iz sećanja svih svoj Posh period, priznajući usput da je u slavnoj britanskoj grupi bila jedina otvaračica usta, izgradivši modno carstvo koje ima milion poklonika širom sveta!

Da ne spominjemo kako je pored sjajne karijere bila i još uvek je majka četvoro dece od kojih već dvoje ima jako modeling iskustvo.

Ono što do juče nismo znali je to da Vic pored dizajniranja odeće, zna odlično da pleše! Da, da.

Naime, nakon što je svoju dragu prijateljicu Evu Longoriju koja se udala ovog vikenda u njenoj venčanici, poslala na medeni mesec, Vic je ostala nekoliko dana u egzotičnom Meksiku sa suprugom i ekipom prijatelja.

Među njima je bio i Ken Paves, beauty ekspert i jedan od najboljih prijateljca dizajnerke, sa kojim je Vic odplesala jedan kratak ples na doku, dok sa njima "plesao" efektan zalazak sunca.   

Šta su plesali? Neki miks salse i sambe, ali u svakom slučaju, Vic je pokazala da ima osećaj za ritam, skoro pa jednak kao i za modu. To ipak u Spice Girls nije odglumila.