The amfAR gala: Senzacionalna izdanja modela na spektakularnijoj gali Kanskog festivala

foto: Profimedia

20. 05. 2016.

Ostala su samo još tri dana do kraja 69. Kanskog festivala, a modeli su i dalje neustrašivi i nastavljaju da impresioniraju!

Ako je Kan najprestižniji evropski festival, onda je amfAR gala, najglamurozniji gala event na evropskom tlu! Humanitarni bar koji se već dugi niz godina organizuje tokom Kanskog festivala i ove godine je okupio red nagrađivanih glumaca ( Leonardo di Caprio, Orlando Bloom, Helen Miren, Kirsten Dunst) ali i najpoznatije i najatraktivnije modele današnjice.

Alessandra, Doutzen, Adriana, Rosie.... svaka dama se potrudila da se o njoj priča, birajući provokativne ali s ukusom kreacije najbojih dizajnera današnjice. 

Iako su nam najprivlačnije bile Lima i Ambrosio koje su mamile poglede seksepilnim crnim izdanjima, moramo da pomenemo Helen Miren koja vedrinom i sjajnom linijom svima očita lekciju kad god se pojavi na crvenom tepihu, ali i čarobnu Umu Thurman i Heidi Klum koje su parirale daleko mlađim damama pleneći pažnjom u haljinama jarkih boja.

Neobična i drugačija  je bila Katy Perry koja je došla zajedno sa Orlandom Blooomom u raskošnoj crvenoj toaleti Marchese u stilu flamenko haljina sa ušivenim karnerom koji je imitirao ružine latice. Too much? Procenite sami u nastavku...

Alessandra Ambrosio

Adriana Lima

Katy Perry

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 5 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...