Opšte je poznato da Kan tokom maja postaje epicentar mode, glamura i raskoši, zahvaljujući velikom filmskom festivalu koji okuplja najveće zvezde iz Holivuda.

(Najzanimljvije Instagram beleške sa Kanskog festivala)

Ujedno, ovaj događaj svake godine na neki način spaja film i modu, jer upravo na Kanskom festivalu imamo priliku da vidimo najeksluzivnije kreacije, kao i IT dame koje ih hrabro nose, često pomerajući granice....

Posle "naked" haljina koje su proslavile Jennifer Lopez i Rihanna, primetili smo da su ove godine u mnogo većem fokusu svilenkaste maksi haljine, sa dubokim izrezom koji otkriva određen deo tela, poput dugih nogu, dekoltea ili leđa.

Upravo takvu haljinu sa potpisom Alexandrea Vauthiera, ponela je Bella Hadid za premijeru filma “The Unknown Girl” , a osim izazovnog dizajna, haljina je bila u efektnoj boji - crvenoj!

Atraktivan model nas podseća na haljine na preklop, s obzirom da se dubok dekolte i još dublji šlic spajaju i povezuju sa ostatkom haljine. 

S obzirom da je ova seksi haljina privukla svu pažnju, čini se da ništa više nije bilo potrebno.... Svetlucave De Grisogono minđuše, punđa i par crnih sandala su bili sasvim dovoljni detalji koji su upotpunili look!

Kako se vama čini ovo Bellino izdanje koje je izazvalo mahom negativne komentare?

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija