Povodom prvog rođendana najmlađeg člana britanske kraljevske porodice, malene princeze Charlotte (slavi ga danas, 2. maja), objavljene su i nove, prelepe fotografije princeze, koje su za tili čas obišle svet.

Serija fotografija broji čak 4 portreta malene princeze koje je uslikala njena majka, vojvotkinja od Kembridža koja se pre nekoliko dana našla na naslovnici britanskog Vogue izdanja, i to na njihovoj jubilarnoj 100 naslovnici koju je fotografisao Josh Olins!

Pomenute slike koje su raznežile sve postovala je na svoj profil Kate uz propratni tekst: "Nadamo se da će slike oduševiti i raznežiti sve, kao što su i nas."

Princeza Charlotte na medenim slikicama nosi mahom odeću španskih brendova kao što su M&H i Amaia Kids, ali i haljinicu i džemperčić s potpisom sve popularnijeg i uspešnijeg britanskog proizvođača dečje odeće, Oliviera Kidsa kog je osnovala Emma Davison pre 5 godina.

Dok su tri fotke uslikane u intimnoj atmosferi doma, nekako nam je najdraža četvrta koja je uslikana u prirodi gde vidimo medenu princezu kako se veseli dok se igra napolju vozeći kolica u boji.


Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija