Da se raznežite: Nove fotografije princeze Charlotte su prekrasne!

foto: @HRH The Duchess of Cambridge

02. 05. 2016.

Mala princeza neverovatno podseća na svog brata, princa Georgea!

Povodom prvog rođendana najmlađeg člana britanske kraljevske porodice, malene princeze Charlotte (slavi ga danas, 2. maja), objavljene su i nove, prelepe fotografije princeze, koje su za tili čas obišle svet.

Serija fotografija broji čak 4 portreta malene princeze koje je uslikala njena majka, vojvotkinja od Kembridža koja se pre nekoliko dana našla na naslovnici britanskog Vogue izdanja, i to na njihovoj jubilarnoj 100 naslovnici koju je fotografisao Josh Olins!

Pomenute slike koje su raznežile sve postovala je na svoj profil Kate uz propratni tekst: "Nadamo se da će slike oduševiti i raznežiti sve, kao što su i nas."

Princeza Charlotte na medenim slikicama nosi mahom odeću španskih brendova kao što su M&H i Amaia Kids, ali i haljinicu i džemperčić s potpisom sve popularnijeg i uspešnijeg britanskog proizvođača dečje odeće, Oliviera Kidsa kog je osnovala Emma Davison pre 5 godina.

Dok su tri fotke uslikane u intimnoj atmosferi doma, nekako nam je najdraža četvrta koja je uslikana u prirodi gde vidimo medenu princezu kako se veseli dok se igra napolju vozeći kolica u boji.


Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...