Već godinama ime Victorije Beckham se povezuje sa visokim štiklama. Aerodrom, stileto. Kupovina, stileto. Revija, stileto. Gostovanje, stileto. Gde god da je išla, i bez obzira na vremenske uslove, Vic je nekako po difoltu šetala desetku, dvanaesticu i to ekstremno tanku da smo bili uvereni kako i kući, dok trčkara za Harper i momcima, isključivo nosi visoke potpetice.

Ali svi se menjaju, pa i Vic koja je svojevremeno izjavila kako ne ume da se koncentriše u ravnom. Žena koja je prešla veliki put od pop zvezde do uticajne osobe u modnoj industriji, više očito ne može da trpi bolove koje htela da prizna ili ne, konstantno nošenje štikli prouzrokuje. 

To je demonstrirala još jesenas na predstavljanju svoje kolekcije kada je iznenadila sve pojavivši se na kraju revije u belim patikama. Od tada Victoriju viđamo mahom u ravnim cipelama, patikama ili eventualno štikli, ali punoj, četvrtastoj koja je stabilna i ima normalan pad za stopalo od štikli koje je dizajnerka nosila.

"Više ne mogu da nosim visoke potpetice. Bar ne dok radim. Naporno mi je," izjavila je Vic za Telegraph u februaru ove godine. "Putujem dosta, stalno sam u pokretu te mi je najbitnije da to u čemu sam, bilo da je odeća ili obuća, bude udobno i prijatno za nošenje.

Pre

foto: Instagram / _megansharpe

Sad

foto: Profimedia

foto: Profimedia

Druga Victorijina izdanja pogledajte na sledećoj stranici >>>

PageBreak

foto: Instagram / victoriabeckhamstyle

foto: Instagram / victoriabeckhamstyle

foto: Instagram / victoriabeckhamstyle

foto: Instagram / victoriabeckhamstyle

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija