Kate je zajedno sa svojim suprugom Williamom rešila da napravi turu po Indiji i Butanu, a za ove važne zvanične susrete kraljevskih porodica spremila je pregršt fantastičnih outfita koji su uneli dašak svežine i vedrih boja u njen prepoznatljiv stil koji se oslanja na klasiku i vanvemenski šik!

(Sve tajne stila Kate Middleton)

Već smo imali priliku da vidimo vrlo otmeno izdanje vojvotkinje od Kembridža, kada je na početku proputovanja ponela plavu kreaciju indijskog dizajnera Salonia, koja se može pohvaliti neobičnim desenom i efektnom bojom, a sada je na red došlo nešto sasvim drugačije...

1. Kate u beličastoj, damskoj kreaciji u stilu 50-ih, s potpisom Emilije Wickstead!

Obožavamo raskošan efekat volana na kremasto-beloj haljini, koju je lepa vojvotkinja iskombinovala sa klasičnim nude salonkama i Mulberry clutch torbicom. Kragna i efektni ukrasni džepovi na ovoj, krajnje jednostavnoj haljini su dali retro look, dok je sama midi dužina veoma sofisticirana, baš kao naša Kate.

(Kako Kate Middleton održava svoju vitku liniju?)

Samo dan ranije, Kate je prošetala čak dve efektne i moramo da priznamo, nešto egzotičnije modne kombinacije koje je prilagodila poseti Indije.

Za popodnevnu šetnju i igru kriketa sa decom u organizaciji Magic Bus, Childline i Doorstep nevladinih organizacija, vojvotkinja je ponela lepršavu haljinu poznate indijske dizajnerke Anite Dongre, na kojoj su jasno istaknuti indijski ornamenti. 

(Omiljena haljina Kate Middleton)

Kasnije tokom dana, britanski princ William i njegova lepa supruga su bili uvaženi gosti dobrotvorne gala večeri, koja je organizovana kako bi se prikupila sredstva za nesmetan rad pomenutih nevladinih organizacija. Vojvotkinja od Kembridža je za ovu priliku ponela plavu raskošnu haljinu Jenny Packham, koja ima fantastičan ručno rađen vez po sebi.

Na sledećoj strani pogledajte ostale bravure lepe Kate! 

PageBreak

# Kate u haljini Anne Sui

# Prelepa tirkizna boja i čipka otvorile su lice vojvotkinje koja je svoju kosu digla u damsku punđu. Možda i nama najdraži look s puta...

#Šetnja Nju Delhijem je bila rezevisana za svilenkastu maksi haljinu crveno-teget kombinacije, upečatljivog indijskog motiva...

#Na samom početku turneje, Kate je nosila svilenkast kostim Alexandera McQuenna inspirisan Orijentom..

# Za oko nam je zapala i ova bela koja je naglasila vojvotkinju vitku liniju...

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija