Dodela nagrada MTV Movie Awards je zanimljiv event koji obožavamo da pratimo od samog početka do kraja, ali after party je daleko interesantniji događaj, jer tada imamo priliku da vidimo najsmelije i najinteresantnije stajlinge!

(Cara, Kendall, Gigi: Najlepša all black izdanja sa dodele MTV Movie Awards nagrada)

Na ceremoniji dodele MTV nagrada, Kendall Jenner je oduševila seksepilnim, edgy izdanjem pojavivši se u Balmain haljini i zavodljivim Dsquared2 sandalama. Novim stajlingom, nežnih i pastelnih boja koji je rešila da ponese na after party, mlada manekenka je uspela samo da nas razočara...

Očigledno u želji da pomalo eksperimentiše za popularnim lingerie trendom, Jenner je za ovu priliku odabrala savršenu svilenu slip haljinu u pastelno roze boji koja predstavlja klasičan i vredan komad...

Ipak, u kombinaciji sa basic belom majicom i dubokim čizmama u griege boji, ova kombinacija zbog miksa različitih i nespojivih komada, postaje potpuni promašaj.

Foto: Instagram / kendalljenner

Kada se na pastelno roze haljinu od svile i belu pamučnu majicu doda i popularna choker ogrlica dobija se neuspeli pokušaj lingerie trenda, kome fale nota sofisticiranosti i šika!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija