Kada vam je porodični prijatelj Karl Lagerfeld, ne morate da brinete oko outfita. Nemoguće je da se desi neka greška, bar u domenu odeće! Kada se šarmantna Charlotte Casiraghi pojavila na Balu ruža koji sada već tradicionalno organizuje kraljevska porodica Monaka, sve oči su bile uprte u nju. I to s razlogom.

Mlada princeza i verodostojna naslednica poznate američke glumice, Grace Kelly, inače Charlottine bake, za ovu priliku je odenula luksuznu kreaciju francuske modne kuće. Ikona stila i jedna od dama čije stilske bravure imaju samo reči hvale u inostranim medijima, je blistala opredelivši se za klasičan look s pravom dozom elegancije.  

Naime, Charlotte je na bal došla odevena u satenski kombinezon beličaste boje i širih nogavica, ukrašen sitnim kristalima i biserima. Ipak sam kombinezon verujemo da ne bi bio tako efektan da preko njega nije obukla proziran ogrtač zlatkaste boje od svetlucavog muslina. 

Prolećna kreacija Chanela je istakla princezinu nežnu lepotu, njenu prelepu kestenjastu kosu i vitku figuru. Za finiš, mlada Charlotte je izabrala zlatnu clucth torbicu i satenske cipele sa zlatnom, vrtoglavo visokom punom platformom.

Jednaku pažnju je izazvala i Beatrice Borromeo, supruga Piera Casiraghija, Charlottinog brata koja je na bal došla u ekstravagantnoj crvenoj haljini Giambatiste Vallija.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija