Možda niste znali ali Carine Roitfeld je dama koja je otkrila Gigi Hadid još pre 2 godine angažujući je za snimanje naslovnice za jedno od svojih CR Fashion Book izdanja.

Tada za platinastu seks bombu niko nije znao, a od porodice Hadid najpoznatija je bila majka, inače kultna swimwear manekenka iz osamdesetih Yolanda Hadid koja je tada već uveliko bila zvezda rijalitija Real Housewives of Beverly Hills. 

Nakon toga, Gigi je bila lansirana u devojku koja obećava, modela koji može da poremeti slavu jedne Kendall Jenner, pa su vrlo brzo usledila snimanja editorijala, kampanja, pozivi da nosi modele najačih dizajnera na njihovim FW izdanjima.

Carine i Gigi su ostale dobre prijateljice koje su sada odlučile da se malo zabave i snime jedan super fun intervju, netipičan jer je snimljen među satenskim čaršavima. Obe dame su se ipak sredile kao da se intervju snima u nekom studiju, a ne u krevetu, odevene u all black izdanja - Gigi je imala skupoceni kombinezon, dok se Roitfeld opredelila za crni kostim i seksi, čipkaste čarape.

Među pitanjima su se pojavila i ona za čiji brend bi volela da snimi kampanju= Chanel, ali i da li više voli Twitter ili Instagram?

Mi smo uživali slušajući ove dve, i samo nam je krivo što je video ovako kratak jer su dame super zabavne, opuštene i rođene glumice!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija