Popularna dvadesetogodišnja manekenka Kendall Janner za časopis Vogue dala je 5 saveta o lepoti i objasnila kako uvek postiže da izgleda savršeno. U ovom intervjuu Kendall otkriva kako je naučila da ima odličan make up, kao i bez kojih proizvoda ne bi mogla da provede dan.

Kako neguješ svoju kožu?

Uvek umijem lice pre nego što odem u krevet i ujutru kada ustanem. Takođe, za kožu je jako važan dobar san i da pijete dosta vode. To su jednostavni trikovi koji mogu pomoći da vaša koža izgleda lepo. 

Da li smatraš da si napredovala u šminkanju i imaš li make up uzora?

Kao dete sam često pokušavala da se našminkam, ali to je izgledalo užasno, dok je moja sestra Kylie bila jako dobra u tome. Mislim da je njoj to urođeno, dok za mene nije. Ali sada sam ja bolja nakon što sam pokupila trikove od najboljih frizera i šminkera sa kojima sam radila.

Koje je tvoje omiljeno mesto za feniranje kose?

Imala sam sreće da oduvek imam pravu kosu. Nikada mi se nije dogodilo da se probudim ujutru čupava, moja kosa uopšte nije zahtevna. Uglavnom me feniraju najbolji frizeri na svetu na foto setovima, tako da nemam konkretno određeno mesto za feniranje.  

Proizvod bez koga ne možeš da provedeš dan?

Maskara. 

Koja je tvoja najveća beauty greška?

Kada sam bila mlađa stalno sam grickala svoje nokte. Trenirala sam razne sportove, čak i fudbal, često bih na utakmici grickala nokte i lopta bi samo proletela pored mene. Moj tata je zbog grickanja noktiju bio jako ljut na mene i stalno me je grdio i proveravao nokte. Srećom sam prestala to da radim. Mislim da nemam neke druge loše navike. Stalno sam negovala svoju kožu. Sestra mi je uvek govorila da ako budem dodirivala lice da ću imati akne i toga se uvek sećam. 

Priredila: Teodora Andrić

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija