Nakon njujorške premijere filma "How to be single", ceo tim scenarista, glumaca i reditelja se preselio u Englesku kako bi publici predstavili dugo očekivanu komediju.

(Torba + torba: Kako trend duplih torbi nosi Dakota Johnson)

London je definitivno bio epicentar mode i glamura, jer je Leicester Square ugostio najveće holivudske glumce, a među njima i zvezdu filma, Dakotu.

Za ovaj big day, lepa glumica je odabrala da ponese dugačku, zlatnu haljinu Marca Jacobsa koju krasi dubok V dekolte, ali i otvorena leđa i nešto deblje bretele ukrašene cvetovima koje izgledaju kao da se protežu duž celih leđa....

(Beauty lekcija: Dakota Johnson odabrala savršen make up za brinete)

Uska haljina je savršeno istakla njenu skladnu figuru, ali ipak prema mišljenju modnih znalaca, kod pokušaja bezvremenskog klasika, Dakota nije bila dovoljno oprezna, zbog čega nije iznela ovu kreaciju na pravi način.

Prejak zlatni lame, svetlucavi detalji i cvetni ukrasi su, ovu kreaciju pretvorili u nešto jeftiniju verziju brodvejskih večernjih haljina. Ipak, pored ovog Dakotinog modnog promašaja moramo da pohvalimo šminku koja je uvek, baš kao glumica, nežna i suptilna....

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija